Alla inlägg under juli 2010

Av backsidefarms - 24 juli 2010 11:10

Nu går min andra semestervecka mot sitt slut, har fått en del gjort här hemma och vilat däremellan. Det är härligt att bara vara och mysa med hundarna.


Vi fick en hälsning från Lena & Skuttan, med ett tack för en jättetrevlig hund. Det värmer i hjärtat och det är verkligen jätteroligt att höra i från våra valpköpare. Tänk vad tiden går, Skuttan är redan 6,5 år... här är hon


  


Har även varit i väg och jakttränat lite och fått proffsig vägledning. Ebba fick bl a för första gången gå ett släpspår. Jätteroligt att träffa flera hundägare & raser och se hur de arbetar. Dags att börja jaktträna Diva lite, så hon fick vattenapportera en dummies. Hon fick träffa många hundar under dagen, men det var en liten noffe som hon fastnade totalt för    


  


  


  


  


  


  

Vackra Geisha


Ha en trevlig dag!
// Allan

Av backsidefarms - 14 juli 2010 10:21

I går var "Bedora" med familj här och hälsade på, hon har verkligen vuxet till sig och blivet "stora" damen. Så himla go och lättsam i sättet, väldigt lik sin mamma.

Tog några bilder, inte så lätt i värmen.........


  


  


Gårdagen bjöd på återkommande regn & åskväder. Mattarna & Diva passade på att fara till staden när det lugnat sig och träffade två & fyrbenta vänner.


  

Diva, Bailys & Soya


Vi har ägnat oss åt lite geocashing tidigare så jag har en liten hand gps som vi hade med oss på detta. Har nu hittat ett "nytt" användningsområde, har med den på hundpromenaderna. Dels har man koll på vart man går och sen visar den exakt hur lång sträcka man gått. I morse t ex blev promenaden 4,8 km lång.


God Förmiddag!

Av backsidefarms - 11 juli 2010 23:18

I dag for vi till Rusta och köpte en agilitytunnel, tänkte det kunde vara en rolig sommar träning att göra hemma. Vi har två entusiastiska hundar då det kommer till agility. Ebba & Diva tar sig an uppgiften med stor glädje, i dag visade det sig att tunneln blev en favorit. Önskar vi hade en större trädgård så man kunde bygga upp en längre bana. Men ett par hinder till ska vi nog lyckas klämma in. Lite foton från dagen:


  


  


  


  


  


  

  

 


Andra heltokiga sysselsättningar man kan ha för sig i värmen är ju att leka med vattenspridaren. Denna "sport" är Diva den enda som uppskattar   


  


  


       


Hon är bara hur kul som helst lilltjejen!


God Natt!


     

Ovido - Quiz & Flashcards